Educatie Parentala

 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Despre site
There are no translations available.

Recrutare si Formare Traineri Parentali

 

Fundaţia Holt Romania-Filiala Iaşi  organizeaza noi  inscrieri pentru cursurile de formare Educatori Parentali. Cursul se adreseaza tuturor specialiștilor din cadrul Inspectoratelor Școlare (IS) și Centrelor Judetene de Resurse și Asistenta in Educatie (CJRAE) din scoli, care doresc sa se acrediteze ca și Educatori Parentali dupa modelul Holt „Cum sa devenim parinti mai buni”. Cursul pentru pregatirea teoretica se va derula pe o perioada de 3 zile, fiind organizat de catre un Trainer in Educatie Parentala acreditat Holt, acoperind o paleta larga de subiecte, legate de relatia parinte-copil. Pregatirea practica consta in organizarea de catre participanti a unui grup de educatie parentala cu parintii. Pentru derularea acestui curs, participantii vor avea puse la dispozitie materialele necesare.

Participarea la acest curs, se finalizeaza cu obtinerea unui Certificat de Acreditare ca „Trainer Parental” care ofera posibilitatea sustinerii unor cursuri de educatie parentala in calitate de educator parental.

Despre ce voi invata?

Tematica de la acest curs cuprinde urmatoarele puncte:

 1. Cum sa invingi stresul și furia;
 2. Comunicarea eficienta cu copilul;
 3. Dezvoltarea copilului;
 4. Partener de incredere pentru copil;
 5. Disciplinare pozitiva;
 6. Prevenirea abuzului.

Cine sunt formatorii?

Formatorii sunt educatorii parentali acreditati Holt din cadrul CJRAE din judetul de domiciliu. Datele lor de contact se gasesc pe site-ul: http://www.educatieparentala.ro/ro/retea-educatori.html.

Cât ma costa?

Taxa de participare este de 345 de lei, pret in care sunt incluse: mapa educatorului parental, ghidul educatorului parental, block-notes, ghidul parintelui, pauzele de cafea si certificatul de acreditare. Fiecare educator parental va primi 12 mape ale parintelui, necesare pentru sustinerea unui curs cu un grup de 12 parinti.

Pași inscriere:

 • Accesarea platformei http://www.educatieparentala.ro/intranet/epinet/index.php, categoria INREGISTRARE;
 • Se completeaza formularul;
 • Primiti un mail de confirmare din partea noastra;
 • Se creeaza un user/parola pentru persoana care s-a inscris, dupa ce se verifica daca adresa de mail este valida;
 • Se trimite pe mail-ul persoanei inscrise informatia cu user/parola;
 • Acesta va putea sa-și editeze profilul.

Acte necesare:

 • Copie dupa cartea de identitate;

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la telefon: 0332/402.516 sau 0332/402.515 (intre orele 9.00—15.00, luni-vineri). sau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .  Persoana de contact: Claudia Clicinschi.

 

Hai la scoala ! Campanie pentru participarea scolara

There are no translations available.

 

Începand cu data de 1 august, Fundația Holt Romania FCSSCF – Filiala Iasi, într-un parteneriat cu Unicef Romania, a început demararea proiectului DEZVOLTAREA UNEI REȚELE DE EDUCATORI PARENTALI/TRAINERI din cadrul campaniei HAI LA ȘCOALĂ. Acest proiect își propune să dezvolte o rețea națională de 42 de educatori parentali-formatori din cadrul a 21 de CJRAE, capabili să încurajeze cadrele didactice să devină educatori parentali.

Proiectul se desfășoară la nivel național, în 21 de județe, dorește să dezvolte un program de formare a educatorilor parentali de la nivel local de către CJRAE. Beneficiarii finali ai acestui proiect vor fi 630 de părinți care vor participa la cursurile de educație parentală, care au copiii în școlile selectate în cadrul campaniei HAI LA ȘCOALĂ. Numărul sesiunilor de educație parentală va fi de 294.

 

Catalogul programelor de educatie parentala

There are no translations available.

Site-ul este realizat la initiativa Holt Romania FSSCF – Filiala Iasi in cadrul Proiectului “Centrul pentru Copilarie si Parentalitate” sprijinit de Reprezentanta Unicef in Romania. Site-ul educatieparentala.ro urmareste sa promoveze programele de educatie parentala desfasurate in Romania.

Educatia parentala a inceput sa devina o practica cunoscuta si recunoscuta in Romania. Initiativa noastra urmareste sa aduca impreuna programele de educatie parentala, experienta si expertiza castigata de furnizorii din Romania.

In cadrul proiectului se urmareste realizarea unui inventar national al programelor de educatie parentala insotit de o analiza curriculara a acestor programe. 

Daca doriti sa fiti inclusi in acest catalog, puteti sa completati chestionarul online. Dupa completare, datele vor fi validate si afisate pe site.

 

 


Language Selection

Română (România)English (United Kingdom)French (Fr)

Hai La Scoala!

Hai La Scoala!

POSDRU/162/2.2/S/141828

141828-antet

„Copiii romi se întorc la şcoală – prevenirea abandonului şcolar se face de la grădiniţă”

141828-sigla

Pentru mai multe detalii click aici

Redirectionare 2% - 2015

Aveți posibilitatea de a susține Programul de Educație Parentală dezvoltat de către Asociația HoltIS.

PASUL 1: Descarcati formularul D230, precompletat cu datele Asociației HoltIS accesand link-ul de mai jos;
PASUL 2: Completați formularul D230 cu datele dvs. de identificare conform CI/ BI si semnati-l.
PASUL 3: Depuneti formularul D230, apeland la una din urmatoarele modalitati: direct la registratura organului fiscal; prin poștă, cu scrisoare recomandată, la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu; electronic

Persoana de contact:
COJOCARU ŞTEFAN
Telefon/fax: 0332.402.515, 0332.402.516

Descarca formular 230/2015 – HoltIS