Educatie Parentala

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
There are no translations available.

Cursuri de Educație Parentală în Baia Mare, Jud. Maramureș

În cadrul proiectului ”Responsabilitate socială pentru părinți rromi și unități școlare din Baia Mare” implementat de către Asociației Young Roma în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Maramureș și în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, în perioada 16-19 mai 2013, în incinta CJRAE Maramureș, s-a derulat cursul de pregătire teoretică a 14 cadre didactice, în vederea acreditării ca Educatori Parentali pentru programul de Educație Parentală ”Cum să devenim părinți mai buni”-Model Holt.

Cursul a fost susținut de către Doamna prof. Ambruș Cristina, prof. consilier școlar în cadrul  CJRAE Maramureș, acreditată ca Educator Parental în anul 2012, în cadrul Proiectului ”Extending at National Level the Network of Parent Educators”, implementat de Fundația Holt România-Filiala Iași cu sprijinul Reprezentanței UNICEF în România, ca parte a Campaniei naționale „Hai la școală!”.

Ulterior sesiunii de pregătire teoretică, în perioada de pregătire practică în vederea acreditării, fiecare dintre cei 14 profesori susține câte un curs de Educație Parentală cu 10 părinții.

Asociației Young Roma în parteneriat cu CJRAE Maramureș și în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș contribuie astfel la eficientizarea procesului educațional, la prevenirea riscurilor de absenteism și abandon școlar, la apropierea părinților de instituția școlară și oferă posibilitatea ca 140 de familii din Baia Mare să beneficieze de avantajele acestui curs.

 

Language Selection

Română (România)English (United Kingdom)French (Fr)

Hai La Scoala!

Hai La Scoala!

POSDRU/162/2.2/S/141828

141828-antet

„Copiii romi se întorc la şcoală – prevenirea abandonului şcolar se face de la grădiniţă”

141828-sigla

Pentru mai multe detalii click aici

Redirectionare 2% - 2015

Aveți posibilitatea de a susține Programul de Educație Parentală dezvoltat de către Asociația HoltIS.

PASUL 1: Descarcati formularul D230, precompletat cu datele Asociației HoltIS accesand link-ul de mai jos;
PASUL 2: Completați formularul D230 cu datele dvs. de identificare conform CI/ BI si semnati-l.
PASUL 3: Depuneti formularul D230, apeland la una din urmatoarele modalitati: direct la registratura organului fiscal; prin poștă, cu scrisoare recomandată, la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu; electronic

Persoana de contact:
COJOCARU ŞTEFAN
Telefon/fax: 0332.402.515, 0332.402.516

Descarca formular 230/2015 – HoltIS