Educatie Parentala

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Conferinta Regionala Iasi : Primii trei ani din viata sunt cei mai importanti

There are no translations available.

In perioada 12- 14 iunie 2007 s- a desfasurat in Complexul Turistic „Linia Verde” Brateş-Tarcău, jud. Neamţ, cea de-a doua Conferinta Regionala din cadrul proiectului « Promovarea educatiei/ dezvoltarii timpurii si a primilor trei ani de viata ». Au fost prezenti 61 de participanti (primari si consilieri locali din comunitatile rurale; medici, asistenti medicali si asistenti sociali comunitari; precum si actori locali) din judetele Vrancea, Pahova si Buzau, precum si 3 reprezentanti ai UNICEF in Romania.

 

Pe parcursul celor 2 zile de conferinţă s-a discutat despre importanţa primilor trei ani de viaţă ai copilului, abordându-se acest subiect din trei perspective: socială, psihologică şi medicală. În cadrul unor discuţii interactive, s-a evidenţiat importanţa socializării copilului în mediul familal, a formării şi consolidării ataşamentului sigur, precum şi modalităţile cele mai adecvate de creştere şi îngrijire a nou-născutului.

 

La finalul conferinţei regionale, toţi participanţii au primit certificate de apreciere din partea organizatorilor şi şi-au luat angajamentul de a duce mai departe în comunităţile din care provin mesajul central al expunerilor, faptul că educaţia timpurile este esenţială şi primii trei ani de viaţă sunt cei mai importanţi. Angajamentul acestora este întărit prin semnarea Declaraţiei Comune „Primii trei ani de viaţă – cei mai importanţi”.  

 

 

Language Selection

Română (România)English (United Kingdom)French (Fr)

Hai La Scoala!

Hai La Scoala!

POSDRU/162/2.2/S/141828

141828-antet

„Copiii romi se întorc la şcoală – prevenirea abandonului şcolar se face de la grădiniţă”

141828-sigla

Pentru mai multe detalii click aici

Redirectionare 2% - 2015

Aveți posibilitatea de a susține Programul de Educație Parentală dezvoltat de către Asociația HoltIS.

PASUL 1: Descarcati formularul D230, precompletat cu datele Asociației HoltIS accesand link-ul de mai jos;
PASUL 2: Completați formularul D230 cu datele dvs. de identificare conform CI/ BI si semnati-l.
PASUL 3: Depuneti formularul D230, apeland la una din urmatoarele modalitati: direct la registratura organului fiscal; prin poștă, cu scrisoare recomandată, la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu; electronic

Persoana de contact:
COJOCARU ŞTEFAN
Telefon/fax: 0332.402.515, 0332.402.516

Descarca formular 230/2015 – HoltIS