Educatie Parentala

  • Augmenter la taille
  • Taille par défaut
  • Diminuer la taille
There are no translations available.

Formare Educatori Parentali - Seria 2 2014, Vatra Dornei, Jud. Suceava

În perioada 04-07 Decembrie 2014 s-a derulat etapa de pregătire teoretică a celei de-a doua serii de Educatori Parentali susținută în cadrul proiectului “Parental education to strengthen school attendance” implementat de Fundația Holt România – Filiala Iași, cu sprijinul Reprezentanței UNICEF în România, ca parte a Campaniei pentru participarea școlară HAI LA ȘCOALĂ!

Specialiștii participanți la formare sunt cadre didactice din cadrul Școlilor ZEP (Zonele de Educaţie Prioritară) revalidate în 2014, dar și cadre didactice din școli non-ZEP. În etapa de pregătire practică, fiecare participant la cursul de formare ca Educator Parental va susține câte un curs de Educație Parentală și 2 sesiuni de formare-informare cu 10 cadre didactice din școala în care activează, cu excepția educatorilor parentali din școlile non-ZEP, care vor susține doar activitățile cu părinții. Temele abordate cu profesorii fac referire la ”Participarea copilului la procesul educațional” și ”Disciplinarea pozitivă a copilului”. Fiecare grup de educație parentală va fi alcătuit din minim 10 părinți ce au copiii înscriși în școlile în care Educatorii Parentali își desfășoară activitatea.

Specialiștii prezenți la această formare au reprezentat următorele instituții: Școala Gimnazială „Anton Pann”-Brăila, Școala Gimnazială Prejmer-Brașov, Școala cu cls. I-VIII Cojasca-Dâmbovița, Școala cu cls. I-VIII „Ion Neculce” Dobrovăț-Iași, Școala cu cls. I – VIII Chicerea, Goruni-Iași, Școala Gimnazială Crucea-Iași, Şcoala Gimnazială Slobozia Deal-Iași, Liceul Tehnologic Pipirig-Neamț, Școala gimnazială Filipestii de Targ-Prahova, Şcoala Gimnazială Culciu Mare-Satu Mare, Școala Gimnazială Odoreu-Satu Mare, Scoala Gimniazială Conțesti-Teleorman, Școala cu cls. I-VIII Bunești-Vâlcea, Școala Gimnazială ,,Principele Șerban Ghica şi Principesa Aristiţa Ghica” Sihlea-Vrancea, Școala cu clasele I-VIII nr.1 „Mihail Armencea”, Adjud-Vrancea, Şcoala cu clasele I – VIII, Slobozia Bradului-Vrancea.

 

Language Selection

Română (România)English (United Kingdom)French (Fr)

Hai La Scoala!

Hai La Scoala!

POSDRU/162/2.2/S/141828

141828-antet

„Copiii romi se întorc la şcoală – prevenirea abandonului şcolar se face de la grădiniţă”

141828-sigla

Pentru mai multe detalii click aici

Redirectionare 2% - 2015

Aveți posibilitatea de a susține Programul de Educație Parentală dezvoltat de către Asociația HoltIS.

PASUL 1: Descarcati formularul D230, precompletat cu datele Asociației HoltIS accesand link-ul de mai jos;
PASUL 2: Completați formularul D230 cu datele dvs. de identificare conform CI/ BI si semnati-l.
PASUL 3: Depuneti formularul D230, apeland la una din urmatoarele modalitati: direct la registratura organului fiscal; prin poștă, cu scrisoare recomandată, la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu; electronic

Persoana de contact:
COJOCARU ŞTEFAN
Telefon/fax: 0332.402.515, 0332.402.516

Descarca formular 230/2015 – HoltIS