Educatie Parentala

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele

Comunitatea locală Filipeștii de Târg, Jud. Prahova susține dezvoltarea Programului de Educație Parentală

La inițiativa Școlii Filipeștii de Târg și cu sprijinul sponsorilor locali din Loc. Filipeștii de Târg, Jud. Prahova, în perioada 16-19 martie 2014, în cadrul școlii, s-a derulat cursul de pregătire teoretică a 15 cadre didactice, în vederea acreditării ca Educatori Parentali pentru programul de Educație Parentală ”Cum să devenim părinți mai buni”-Model Holt.

Cursul a fost susținut de către Doamna prof. Jugănaru Violeta, cadru didactic în Școala Filipeștii de Târg, acreditată ca Educator Parental în anul 2013, în cadrul Proiectului ”Developing the Local Network of Parent Educators”, implementat de Fundația Holt România-Filiala Iași cu sprijinul Reprezentanței UNICEF în România, ca parte a Campaniei naționale „Hai la școală!”.

Ulterior sesiunii de pregătire teoretică, până în luna iulie 2014, în perioada de pregătire practică în vederea acreditării, fiecare dintre cei 15 profesori va susține câte un curs de Educație Parentală cu 10 părinții.

Reprezentații privați ai comunității locale Filipeștii de Târg în parteneriat cu reprezentanții Școlii Filipeștii de Târg contribuie astfel la eficientizarea procesului educațional, la prevenirea riscurilor de absenteism și abandon școlar, la apropierea părinților de instituția școlară și oferă posibilitatea ca 150 de familii din comunitate să beneficieze de avantajele acestui curs.

 

Language Selection

Română (România)English (United Kingdom)French (Fr)

Hai La Scoala!

Hai La Scoala!

POSDRU/162/2.2/S/141828

141828-antet

„Copiii romi se întorc la şcoală – prevenirea abandonului şcolar se face de la grădiniţă”

141828-sigla

Pentru mai multe detalii click aici

Redirectionare 2% - 2015

Aveți posibilitatea de a susține Programul de Educație Parentală dezvoltat de către Asociația HoltIS.

PASUL 1: Descarcati formularul D230, precompletat cu datele Asociației HoltIS accesand link-ul de mai jos;
PASUL 2: Completați formularul D230 cu datele dvs. de identificare conform CI/ BI si semnati-l.
PASUL 3: Depuneti formularul D230, apeland la una din urmatoarele modalitati: direct la registratura organului fiscal; prin poștă, cu scrisoare recomandată, la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu; electronic

Persoana de contact:
COJOCARU ŞTEFAN
Telefon/fax: 0332.402.515, 0332.402.516

Descarca formular 230/2015 – HoltIS