Educatie Parentala

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele

Recrutare si Formare Educatori Parentali 2013

Fundatia Holt România – Filiala Iași, cu sprijinul Reprezentanței UNICEF în România, continua procesul de dezvoltare a rețelei națională de educatori parentali formand cadre didactice din cadrul Scolilor incluse in Programul Zone de Educatie Prioritara (ZEP).

Astfel, incepand cu data de 01 Aprilie 2013 Holt Romania, Filiala Iasi implementeaza proiectul “Developing of Local Network of Parent Educators” ca parte a Campaniei pentru participarea școlară HAI LA ȘCOALĂ! In cadrul acestui proiect vor fi formati si acreditati ca Educatori Parentali alte 50 de cadre didactice din cadrul scolilor inscrise in Programul ZEP.

Cadrele didactice care doresc sa se acrediteze ca Educatori Parentali dupa modelul Holt „Cum sa devenim parinti mai buni” sunt invitate sa se inscrie pe platforma online http://www.educatieparentala.ro/intranet/epinet/. Vor fi selectate pentru a intra in procesul de formare primele 50 de cadre didactice inscrise, cate o persoana din fiecare scoala din lista: (click pentru download), care indeplinesc urmatoarele conditii:

• Isi desfasoara activitatea in cadrul uneia dintre scolile inscrise in Programul ZEP;
• Au aptitudini si competente de utilizare a calculatorului si sunt familiarizati cu utilizarea internetului.

Cursul pentru pregatirea teoretica se va derula pe o perioada de 4 zile, fiind organizat de Holt Romania, Filiala Iasi, acoperind o paleta larga de subiecte, legate de relatia parinte-copil. Pregatirea practica consta in organizarea de catre fiecare participant a doua grupuri de educatie parentala cu parintii din scoala unde activeaza. Pentru derularea acestui curs, participantii vor avea puse la dispozitie toate materialele necesare (mapele parintilor, manualele, gustari pentru parinti, consumabile ). Participarea la acest curs, se finalizeaza cu obtinerea unui Certificat de Acreditare ca „Educator Parental” care ofera posibilitatea sustinerii unor cursuri de educatie parentala in calitate de Educator Parental.

Toate costurile (masa, cazare, transport, materiale necesare) legate de formarea celor 50 de cadre didactice sunt suportate de catre Holt Romania-Filiala Iasi.

Pentru completarea datelor de înscriere, persoanele din cadrul scolilor pot accesa pagina de web la link-ul http://www.educatieparentala.ro/intranet/epinet/, la categoria ÎNREGISTRARE.

Procedura este următoare:

1. Se completeaza formularul
2. Primiti un mail de confirmare din partea noastra
3. Se creaza un user/parolă pentru persoana care s-a înscris, după ce se verifica dacă adresa de email este validă / există
4. Se trimite pe mailul persoanei înscrise informația cu user/parolă
5. Aceasta va putea să-și editeze profilul.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactași la telefon: 0332/402.516 sau 0332/402.515 (intre orele 9.00—15.00, luni-vineri) sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Persoana de contact: Claudia Clicinschi.

 

Language Selection

Română (România)English (United Kingdom)French (Fr)

Hai La Scoala!

Hai La Scoala!

POSDRU/162/2.2/S/141828

141828-antet

„Copiii romi se întorc la şcoală – prevenirea abandonului şcolar se face de la grădiniţă”

141828-sigla

Pentru mai multe detalii click aici

Redirectionare 2% - 2015

Aveți posibilitatea de a susține Programul de Educație Parentală dezvoltat de către Asociația HoltIS.

PASUL 1: Descarcati formularul D230, precompletat cu datele Asociației HoltIS accesand link-ul de mai jos;
PASUL 2: Completați formularul D230 cu datele dvs. de identificare conform CI/ BI si semnati-l.
PASUL 3: Depuneti formularul D230, apeland la una din urmatoarele modalitati: direct la registratura organului fiscal; prin poștă, cu scrisoare recomandată, la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu; electronic

Persoana de contact:
COJOCARU ŞTEFAN
Telefon/fax: 0332.402.515, 0332.402.516

Descarca formular 230/2015 – HoltIS